Depakote


Sanofi-Aventis | Depakote (Medication)


Desc:

Depakote/divalproex sodiu este utilizat pentru a trata diverse tipuri de convulsii tulburari. Uneori este utilizat împreuna cu alte medicamente de sechestru. Depakote/divalproex sodiu afecteaza produse chimice din organism, care pot fi implicate în care cauzeaza convulsii.

...

Side Effect:

Comune Depakote efectele secundare pot include:tremor; greata; dureri de cap; somnolenta; varsaturi; slabiciune; ameteli.

Unele-alte reactii adverse frecvente, pot include:caderea parului; dureri abdominale (sau dureri de stomac); diaree sau constipatie; simptome de gripa, febra sau frisoane; infectii; o dubla viziune; insomnie; indigestie sau arsuri la stomac; încetosata; nervozitatea; cresterea in greutate; spate durere; probleme de coordonare; miscari necontrolabile ochi; retentie de apa sau umflarea în brate, picioare, sau picioare; pierderi de memorie (amnezie); zgomote în urechi (tinitus); cresterea apetitului sau pierderea poftei de mâncare; o febra; probleme emotionale; pierdere în greutate. ...

Precaution:

Nu trebuie sa luati Depakote daca sunteti alergic la divalproex sodiu, sau daca aveti boli hepatice sau uree un ciclu de tulburare. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:o sângerare sau de sânge coagulare tulburare; o istorie de traumatism cranian, creier tulburare sau coma; un istoric familial de uree un ciclu tulburare sau decese infantile cu cauza necunoscuta; sau HIV sau cu CMV (Citomegalovirus) infectie.

Depakote a provocat, de asemenea, cazuri rare de viata-threatening pancreatita (inflamatie a pancreasului). În cazuri rare, Depakote a provocat amenintatoare de viata insuficienta hepatica, în special la copii mai tineri decât 2 ani. Copii de aceasta varsta poate fi la risc mai mare de probleme cu ficatul, daca le folosesc mai multe medicamente de sechestru, daca au o tulburare metabolica, sau daca ei au un creier boala provoaca tulburari mentale (cum ar fi bolii Creutzfeldt-Jacob, bolii Huntington, scleroza multipla, sau un creier prejudiciu sau infectie).

Aveti gânduri despre suicid în timp ce lua Depakote. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti noi sau agravarea depresie sau gânduri de sinucidere în primele câteva luni de tratament, sau ori de câte ori doza este schimbat.

Depakote poate provoca malformatii congenitale. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...