Depen


Meda Pharmaceuticals | Depen (Medication)


Desc:

Analiza/penicilamina este utilizat pentru a trata artrita reumatoida severe, care nu a raspuns la alte tratamente, boala Wilson (o afectiune în care niveluri ridicate de cupru in organism poate cauza deteriorarea ficatului, creierului, si alte organe), si o anumita tulburare care provoaca pietre la rinichi numit cystinuria.

Acest medicament este luata de gura pe stomacul gol, 1 ora înainte sau 2 ore dupa mese, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte secundare ale acestui medicament sunt:stomac sau dureri abdominale, greata/varsaturi, pierderea poftei de mâncare, diaree, si a scazut simt al gustului. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Daca observati oricare dintre urmatoarele grave efecte secundare sa caute ajutor medical imediat:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; negru, zabovi scaune; sângerare sau învinetire; sânge în urina; de ardere, mâncarime, exfoliere sau roseata a pielii; modificari în gust; frisoane; tuse; urina închisa la culoare; urinare dificil; febra; sentiment general de disconfort; dureri articulare; slabiciune musculara; dureri severe de stomac; dificultati de respiratie; leziuni ale pielii; dureri în gât; umflarea picioarelor sau de picioare; probleme de vedere; cresterea in greutate; sau respiratie suieratoare. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:Goodpasture Sindromul, miastenia gravis, boli renale, anemie aplastica, sau a scazut de trombocite sau celule albe din sânge.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...