Depocyt


Enzon Inc | Depocyt (Medication)


Desc:

Depocyt/cytarabine liposomal este un medicament de cancer. Depocyt/cytarabine liposomal interfereaza cu cresterea celulelor canceroase si încetineste cresterea si raspândirea în corpul lor. Acesta este utilizat pentru a trata limfom asociate cu meningita.

Acest medicament este dat de injectie în lichidul cefalorahidian peste 1 la 5 minute de catre medicul dumneavoastra. Este, de obicei, dat la fiecare 14 zile sau ca regia de catre medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse apar:greata, varsaturi, dureri de cap, durere/rigiditate gât, dureri de spate, febra. Greata, varsaturi, sau febra pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra imediat.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste efecte secundare grave apar:dureri de cap, amorteala/furnicaturi, dureri musculare, dureri de spate, dureri de gât/rigiditate, convulsii, umflarea. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar foarte grave efecte secundare apar:pierderea vezicii urinare/colon control, slabiciune neobisnuite/oboseala, usor vânataie/sângerare, semne de infectie (de exemplu, persistente dureri în gât), mentale/starea de spirit modificari (de exemplu, confuzie).

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:slabiciune/pierdere de circulatie pe o parte a corpului, vision/audierea modificari. ...

Precaution:

Nu ar trebui sa primiti acest medicament daca sunteti alergic la cytarabine sau daca aveti o infectie activa meningita. Înainte de a primi Depocyt, spuneti medicului dumneavoastra despre va conditii medicale si orice alte medicamente pe care le utilizati. Poate fi necesara o ajustare de doza sau teste speciale pentru a folosi în conditii de siguranta acest medicament.

Acest medicament, uneori, provoaca o inflamatie a creierului (arahnoidita), care rareori pot fi fatale. Înainte de tratamentul cu acest medicament, medicul va va directiona sa ia un alt medicament (dexametazona) pentru a preveni acest efect secundar sau sa-l faca mai putin grave, daca apare.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...