Depo - Medrol


Pfizer | Depo - Medrol (Medication)


Desc:Descrierea/de control:Depo - Medrol este utilizat pentru a trata tulburari de multe sisteme de organe, cum ar fi piele, pulmonar, ochi, tractul gastro-intestinal, sistemul nervos, articulatiilor si sânge. Depo - Medrol actioneaza prin reducerea inflamatiei si schimbarea naturale capacitatea organismului de a raspunde atunci când raspunsul imun nu este de lucru corect. Este folosit, de asemenea, în anumite condi?ii în care glanda suprarenala nu functioneaza corect.

...

Side Effect:

Insuficienta cardiaca congestiva în suspecte pacienti, fluid de retentie, alcaloza hypokalemic, pierderea de potasiu, retentie de sodiu. Acnee, dermatita alergica, atrofie cutanate ?i subcutanate, solzoase de piele uscata, echimoze si petesii, edem, eritem, hiperpigmentare, hipopigmentare, vindecarea ranilor depreciate, creste transpiratie, eruptii cutanate, steril abces, vergeturi, reactii suprimata la teste de piele, pielea fragila subtire, subtierea parului scalpului, urticarie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Depo-Medrol spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o alergie la metilprednisolonul acetat sau orice alte alergii; Daca aveti o infectie fungica severa.

Spune-ti furnizorul de asistenta medicala daca aveti alergii la orice alte medicamente sau orice alte substan?e, cum ar fi alimentele, conservanti sau coloranti.

Informati medicul dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele conditii medicale:tuberculoza; hipotiroidismul (deficienta de tiroidian de activitate); Ciroza hepatica (boli hepatice); herpes în ochi; hypoprothrombinaemia (o tulburare de sânge); colitei ulcerative nespecifice (o boala a intestinului); diverticulita (umflarea a peretelui intestinului); diabet zaharat; probleme emotionale; orice infectie producatoare de puroi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...