Deponit


UCB | Deponit (Medication)


Desc:

Deponit/nitroglicerina este într-un grup de medicamente numite nitrati. Se dilata (largeste) vaselor de sânge, ceea ce face mai usor pentru sange sa curga prin ele si mai usor pentru inimii la pompa.

Deponit este indicata în:tratamentul pe termen lung de coronariene boala pe termen lung tratament si profilactica de angina pectorala (chiar si dupa tratate infarct miocardic); tratamentul pe termen lung de insuficienta cardiaca cronica severa în combinatie cu Glicozide cardiace, diuretice, inhibitori ai ECA sau vasodilatatoare arteriala; hipertensiune pulmonara.

...

Side Effect:

Transdermic Deponit/nitroglicerina poate provoca dureri de cap severe, mai ales la prima pornire a folosind-o. Aceste dureri de cap poate deveni treptat mai putin severe, dupa cum veti continua sa foloseasca nitroglicerina transdermic. Nu încetati sa utilizati medicamentul. Adresati-va medicului dumneavoastra înainte de a utiliza orice medicament dureri de dureri de cap.

Sunati-va medicului o data daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:agravarea durere în piept, puls lent; sentimentul ca se putea trece; durere toracica sau senzatie grele, durere de raspandire la brat sau umar, greata, transpiratie, sentimentul general de bolnav; batai de inima rapide sau pounding; sau vedere încetosata si gura uscata.

Mai putin grave efecte secundare pot include:eruptii cutanate usoare sau mâncarime; caldura, roseata sau infiorat sentimentul sub piele; greata, varsaturi, suparat stomac; sau sentiment nervos, slab sau ametit.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Fie studii la animale au aratat efecte adverse asupra fatului (teratogene sau embryocidal sau de alta natura) si nu exista studii controlate la femei sau studii la femei si animale nu sunt disponibile. Medicamente ar trebui acordata numai în cazul în care beneficiul potential justifica riscul potential pentru fat.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest medicament nu trebuie utilizat în cazul în care aveti o anumita conditie medicala. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:traumatism cranian recent.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:anemie, hipotensiune arteriala, prea mult corpul apei (deshidratarea), alte probleme de inima (cum ar fi recenta atac de cord).

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati acest medicament. Daca aveti de gând sa aiba un RMN test, spune testarea personalului daca utilizati acest patch. Arsuri grave pot aparea în timpul un RMN din cauza din aluminiu în unele branduri de aceste patch-uri. Consultati medicul dumneavoastra pentru instructiuni specifice despre eliminarea patch-uri înainte de IRM.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...