Derma - Smoothe, FS


Hill Dermaceuticals | Derma - Smoothe, FS (Medication)


Desc:

Derma - ish, FS/fluocinolone este utilizat pentru a trata eczeme, o conditie de piele care provoaca rosu, iritat, si mâncarimi ale pielii. Fluocinolone reduce aceste simptome. Acest medicament este un low - la putere medie de corticosteroizi. Ca alte Corticosteroizii topici, fluocinolone acetonide are proprietati antiinflamatoare, antipruriginoasa, si efecte. Mecanismul de activitatea antiinflamatoare steroizi topici, în general, este neclara.

...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse care pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:usturime, arsura, iritare, uscaciune sau roseata la locul de aplicare. Acnee, cresterea excesiva a parului, par umflaturi (foliculita), subtierea/decolorarea pielii sau vergeturile pot, de asemenea, sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Rareori, este posibil acest medicament va fi absorbite de piele in sange. Acest lucru poate duce la efecte secundare ale corticosteroizi prea mult. Aceste reactii adverse sunt mai susceptibile la copii si persoanele care folosesc acest medicament pentru o lunga perioada de timp sau pe arii extinse ale pielii. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele reactii adverse apar:neobisnuit/extreme oboseala, pierderea în greutate, dureri de cap, umflarea gleznelor/picioare, cresterea sete/urinare, probleme de vedere. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza fluocinolone spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la corticosteroizi (hidrocortizon, prednison) sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi alune), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Nu utilizati daca exista o infectie sau dureri în zona pentru a fi tratate. Infectii ale pielii pot deveni mai rau atunci când este utilizat acest medicament. Anunta medicul imediat daca roseata, umflaturi sau iritarea nu se îmbunatateste.

Rar, folosind medicamente cu corticosteroizi pentru o lunga perioada de timp sau pe arii extinse a pielii poate face mai dificil pentru corpul dumneavoastra pentru a raspunde la stres fizic. Prin urmare, înainte cu o interventie chirurgicala sau tratament de urgenta, sau daca aveti o boala/dauna grava, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist sa utilizati acest medicament sau s-au folosit acest medicament în ultimele câteva luni.

Desi este putin probabil, acest medicament poate încetini cresterea unui copil în cazul în care pentru o lunga perioada de timp. Efectul final înaltime adult este necunoscut. Vedea medicul în mod regulat, astfel încât copilul pe înaltime pot fi verificate. ...