Desferal


Novartis | Desferal (Medication)


Desc:

Desferal/Deferoxamina injectie pot promova excretia de fier la pacientii cu secundar de fier din mai multe transfuzii (cum poate sa apara în tratamentul unor Anemiile cronice, inclusiv talasemie).

Desferal este un adjuvant la, si nu un substitut pentru masurile standard folosit în tratarea intoxicatie acuta de fier, care pot include urmatoarele:inducerea de varsaturi cu siropul de ipecac; lavaj gastric; de aspiratie si de întretinere de o clar cailor respiratorii; controlul de soc cu fluide intravenos, sânge, oxigen si vasopressors; si corectarea acidozei.

...

Side Effect:

Localizate iritatie, durere, arsura, umflarea, induratie, infiltrare, prurit, eritem, wheal formarea, escarele, crusta, vezicule, edem locale pot sa apara la injectarii. Reactii de site-ul injectare poate fi asociat cu reactiile alergice sistemice. Tulburari neurologice, inclusiv ameteli, periferice senzoriale, cu motor sau neuropatie mixte, parestezii, convulsii; exacerbare sau precipitatii din aluminiu - encefalopatia de dializa conexe. ...

Precaution:

La pacientii care primesc Desferal, cazuri rare de mucormycosis, unele cu un rezultat fatal, au fost raportate. La pacientii cu encefalopatie legate de aluminiu si primirea de dializa, Desferal poate provoca disfunctii neurologice (convulsii), eventual, din cauza o crestere acuta a circula din aluminiu.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...