Desloratadine


Merck & Co. | Desloratadine (Medication)


Desc:

Desloratadine este o clasa de medicamente numite antihistaminice. Acest medicament este utilizat pentru a ameliora alergii si simptome nazale, afectiuni alergice (cunoscut sub numele de rinita sau febra fânului), inclusiv stranut; curge nasul; si rosu, râios, lacrimarea ochilor. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a trata urticarie.

Aceasta este o reteta de medicatie numai si ar trebui sa fie luate de gura, o data pe zi. sau ca regia de furnizorul de asistenta medicala.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; batai ale inimii rapide sau pounding, urina închisa la culoare, îngalbenirea ochii sau pielea. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin grave efecte secundare includ:gât disconfort, dureri musculare, greata, indigestie, pierderea poftei de mâncare, diaree, ameteli, oboseala, probleme cu somnul, sângerari nazale, uscat gura, dureri de cap, ameteli, sau menstruatie dureroasa. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata:boli de rinichi sau de ficat sau fenilcetonurie.

Pentru ca Desloratadine poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Daca ramâneti gravida în timp ce utilizati acest lucru, spuneti medicului dumneavoastra. ...