Desoximetasone Topical


Taiho Pharmaceutical | Desoximetasone Topical (Medication)


Desc:

Dezoximetazona este o clasa de medicamente numite corticosteroizi topic. Dezoximetazona este utilizat pentru a trata roseata, umflaturi, senzatie de mâncarime si disconfort de diverse afectiuni ale pielii. Acesta actioneaza prin activarea substante naturale din piele, pentru a reduce umflarea, înrosire, si mâncarime. Utilizati acest medicament numai pe piele. Nu folositi pe fata, vintre sau axile decat regizat de medicul dumneavoastra.

Înainte de a aplica medicatie, curata si uscata zona afectata. Aplicati un strat subtire de medicatie în zona afectata si usor freca în, de obicei, de doua ori pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Coperta, bandaj sau wrap zona, cu exceptia cazului în regia acest lucru medicul dumneavoastra. Daca este utilizat în zona de scutec pe un copil, nu folositi scutece stramte sau pantaloni din plastic.

...

Side Effect:

Ardere, mâncarime, iritatie sau uscaciune pot aparea atunci când acest medicament este aplicat pentru prima data la nivelul pielii. Acest lucru ar trebui sa dispara în câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente.

Putin probabil, dar grave efecte secundare pot aparea, de asemenea, cum ar fi:vergeturi, subtierea/decolorarea pielii, acnee, cresterea excesiva a parului, par umflaturi (foliculita).

Infectii ale pielii pot deveni mai rau atunci când este utilizat acest medicament. Anuntati medicul daca roseata, umflaturi sau iritarea nu se îmbunatateste.

Rareori, este posibil acest medicament va fi absorbite de piele in sange. Acest lucru poate duce la efecte secundare ale corticosteroizi prea mult. Aceste reactii adverse sunt mai susceptibile la copii si la persoanele care folosesc acest medicament pentru o lunga perioada de timp sau mai mult suprafete mari de piele. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele reactii adverse apar:neobisnuit/extreme oboseala, pierderea în greutate, dureri de cap, umflarea gleznelor/picioare, cresterea sete/urinare, probleme de vedere.

Cauta imediat medicului daca aveti simptome de o reactie alergica grava cum ar fi:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza dezoximetazona informa medicul dumneavoastra si farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce alte prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati. ...