Desoxyn

Abbott Laboratories | Desoxyn (Medication)

Desc:

Desoxyn contine ingredientul activ numit clorhidrat de metamfetamina si este indicat ca parte integranta a unui program total de tratament care include de obicei alte masuri corective (psihologice, educationale, sociale) pentru un efect stabilizator la copii peste 6 ani cu un sindrom comportamentale (Deficit de atentie cu hiperactivitate) caracterizat prin urmatorul grup de simptome developmentally nepotrivit:moderata pâna la severa distractibility, scurta de atentie, hiperactivitate, labilitate emotionala si impulsivitate.

...


Side Effect:

Efectele secundare frecvente includ:rapid inima bate; scaderea poftei de mâncare; tremor; dureri de cap; probleme cu somnul; ameteli; stomac deranjat; pierdere în greutate; gura uscata.

Alte efecte secundare grave includ:încetinirea cresterii (înaltime si greutate) la copii; convulsii, în principal la pacientii cu antecedente de convulsii; modificari vederii sau vedere încetosata.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a lua Desoxyn spun copilul dumneavoastra sau va medicul despre toate conditiile de sanatate, inclusiv:probleme cardiace, defecte cardiace, hipertensiune arteriala; probleme mentale, inclusiv psihoza, manie, boala bipolara sau depresie; ticurile sau Sindromul Tourette; tiroidian probleme; diabet zaharat; convulsii sau au avut un test de val anormale creierului (EEG).

Spune medicul copilului dumneavoastra sau dumneavoastra despre toate medicamentele pe care dumneavoastra sau copilul dumneavoastra ia inclusiv prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine si suplimente pe baza de plante.

Spuneti medicului daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra este gravida, de planificare pentru a deveni gravide copilul dumneavoastra sau a ta, sau alapteaza. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».