Desyrel


Bristol-Myers Squibb | Desyrel (Medication)


Desc:

Desyrel/trazodona este un medicament antidepresiv. Aceasta afecteaza produse chimice din creier, care pot deveni dezechilibrata si provoca depresie. Acesta este utilizat pentru a trata depresia.

Multi experti cred ca un dezechilibru între diferite neurotransmitatori este cauza de depresie. Desi Mecanismul exact de actiune al Desyrel/trazodona este necunoscut, probabil imbunatateste simptome de depresie prin inhibarea absorbtia de serotonina de nervi în creier. Acest lucru duce la mai multe serotonina pentru a stimula alte nervi.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte secundare asociate cu trazodona sunt greata, ameteli, insomnie, agitatie, oboseala, gura uscata, constipatie, delir, dureri de cap, tensiune arteriala scazuta, încetosata, si confuzie.

Priapism (inclusiv clitoridian priapism la femei), o conditie dureroasa în care penisului (sau clitorisului) ramâne într-o pozitie în picioare pentru o perioadã îndelungatã de timp, a fost raportat la pacientii care primesc Desyrel/trazodone. Priapism ocazional rezultate în permanenta de afectare a functiei erectile sau impotenta. Pacientii trebuie avertizat de posibilitatea unor priapism si -a spus sa întrerupa droguri la o data si se consulte cu medicul lor, daca aceasta reactie apare. Desyrel/trazodone, de asemenea, poate afecta libidoul, ejacularea si orgasmul.

Antidepresive crescut riscul de suicid gândirea si comportamentul (suicidality) în studii pe termen scurt la copii si adolescenti cu depresie si alte tulburari psihice. Oricine în considerare utilizarea trazodona sau orice alt antidepresiv într-un copil sau adolescent trebuie sa echilibreze acest risc cu necesitatea clinice. Pacientii care sunt început terapia se observa îndeaproape pentru agravarea clinice, suicidality, sau neobisnuit de schimbari în comportamentul. ...

Precaution:

Înainte de a lua Desyrel/trazodone, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti tulburare bipolara (maniacale depresie), boli de inima sau sindrom QT lung, hepatice sau boli de rinichi, o istorie de abuzul de droguri sau gânduri de sinucidere, sau daca ati avut recent un atac de cord.

Desyrel/trazodona pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta. Încetati sa luati acest medicament si apel medicul dumneavoastra la o data daca ai o erectie penis, care este dureros sau dureaza 6 ore sau mai mult. Aceasta este o urgenta medicala si ar putea duce la o afectiune grava, care trebuie sa fie corectate cu o interventie chirurgicala.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...