Detrol


Pfizer | Detrol (Medication)


Desc:

Tartrat Detrol/Tolterodina extins de presa capsule este un medicament baza de prescriptie medicala pentru tratarea vezicii urinare hiperactive simptome % u2014 scurgeri, puternic îndeamna brusca a merge, si merge prea des.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente cu Detrol sunt uscaciunea gurii, constipatie, dureri de cap si dureri de stomac.

Rapoarte de agravare de simptome de dementa (de exemplu, confuzie, dezorientare, iluzie) au fost raportate dupa Tolterodina terapie a fost initiat în pacientii care iau inhibitori ai colinesterazei pentru tratamentul dementei.

Alte efecte secundare pot include:Anafilaxia si edem angioneurotic; tahicardie, palpitatii, edeme periferice; diaree; confuzie, dezorientare, tulburari de memorie, halucinatii. ...

Precaution:

Înainte de a lua Detrol informa ta eprovider healthcar daca aveti anumite probleme de stomac, glaucom, sau nu se poate goli vezica urinara. Detrol poate provoca reactii alergice care pot fi grave. Simptome de o reactie alergica grava pot include umflarea fetei, buzele, gât, sau a limbii.

Medicamente ca Detrol poate provoca neclare viziune, ameteli sau somnolenta. Utilizati prudenta în timp ce de conducere sau de a face alte activitati periculoase.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...