Detrol LA


Pfizer | Detrol LA (Medication)


Desc:

Detrol LA/Tolterodina apartine unei clase de medicamente numite blocante ale receptorilor de colinergice (acetilcolina). Acesta este utilizat pentru a trata afectiuni ale vezicii urinare, care afecteaza urinare. Vezicii urinare este un sac musculara. Urina venind de la rinichi umple vezicii urinare si provoaca-l sa se întinda ca un balon. Cum se intinde, presiunea din vezica creste si, când vezica atinge un anumit nivel de intindere, o dorinta de a urina este simtit.

Acest medicament este utilizat pentru a trata un vezicii urinare hiperactive. Prin relaxarea muschilor in vezica urinara, Tolterodina îmbunatateste capacitatea dumneavoastra de a controla dumneavoastra urinare. Acesta ajuta la reducerea scurgeri de urina, sentimente de nevoia de a urina imediat, si frecvente excursii la baie. Acest medicament apartine clasei de medicamente cunoscute ca antispasmodicele.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include:durere toracica, rata de inima rapide sau inegale; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea, rapida crestere în greutate; confuzie, halucinatii; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; sau dureroase. Poate produce gura uscata, ochi uscat, dureri de cap, constipatie, stomac deranjat/durere, ameteli, somnolenta, oboseala sau încetosata.

Pentru a ameliora senzatia de gura uscata, suge pe bomboane (fara zahar) sau chips-uri de gheata, mestecati guma (fara zahar), bea apa sau folosi un substitut saliva. Pentru a preveni constipatia, sa mentina o dieta adecvata în fibre, bea multa apa, precum si exercitarea.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:viziune modificari, dureri de stomac severe/abdominale, probleme urinare, semne de infectie la rinichi (ardere/dureroase urinare, dureri de spate mai mici, febra). ...

Precaution:

Înainte de a lua Detrol LA/Tolterodina, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:probleme golirea dvs. vezicii urinare (retentie urinara), blocaj severa de stomac/intestine (retentie gastrice), o anumita conditie de oculare (glaucom cu unghi îngust necontrolate).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...