Detrol LA

Pfizer | Detrol LA (Medication)

Desc:

Detrol LA/Tolterodina apartine unei clase de medicamente numite blocante ale receptorilor de colinergice (acetilcolina). Acesta este utilizat pentru a trata afectiuni ale vezicii urinare, care afecteaza urinare. Vezicii urinare este un sac musculara. Urina venind de la rinichi umple vezicii urinare si provoaca-l sa se întinda ca un balon. Cum se intinde, presiunea din vezica creste si, când vezica atinge un anumit nivel de intindere, o dorinta de a urina este simtit.

Acest medicament este utilizat pentru a trata un vezicii urinare hiperactive. Prin relaxarea muschilor in vezica urinara, Tolterodina îmbunatateste capacitatea dumneavoastra de a controla dumneavoastra urinare. Acesta ajuta la reducerea scurgeri de urina, sentimente de nevoia de a urina imediat, si frecvente excursii la baie. Acest medicament apartine clasei de medicamente cunoscute ca antispasmodicele.

...


Side Effect:

efectele secundare pot include:durere toracica, rata de inima rapide sau inegale; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea, rapida crestere în greutate; confuzie, halucinatii; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; sau dureroase. Poate produce gura uscata, ochi uscat, dureri de cap, constipatie, stomac deranjat/durere, ameteli, somnolenta, oboseala sau încetosata.

Pentru a ameliora senzatia de gura uscata, suge pe bomboane (fara zahar) sau chips-uri de gheata, mestecati guma (fara zahar), bea apa sau folosi un substitut saliva. Pentru a preveni constipatia, sa mentina o dieta adecvata în fibre, bea multa apa, precum si exercitarea.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:viziune modificari, dureri de stomac severe/abdominale, probleme urinare, semne de infectie la rinichi (ardere/dureroase urinare, dureri de spate mai mici, febra). ...


Precaution:

Înainte de a lua Detrol LA/Tolterodina, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:probleme golirea dvs. vezicii urinare (retentie urinara), blocaj severa de stomac/intestine (retentie gastrice), o anumita conditie de oculare (glaucom cu unghi îngust necontrolate).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».