Devils Claw


Solgar | Devils Claw (Medication)


Desc:

Gheara diavolului este o planta originara din sudul Africii. Numele sau vine de la mici cârlige pe plante fructe. Ingrediente active în gheara diavolului sunt considerate a fi glicozide iridoid numit harpagozida, care se gasesc în radacina secundar.

Gheara diavolului a fost folosit de mii de ani în Africa pentru febra, poliartrita reumatoida, afectiuni ale pielii, si conditii care implica vezicii biliare, pancreas, stomac si rinichi.

Cu toate acestea, utilizarea primara gheara diavolului este astazi pentru conditii care cauzeaza inflamatie si durere:spate durere; gâtului Durere; artrita reumatoida.

...

Side Effect:

Vorbesc la medic, farmacist, sau furnizor de servicii medicale în cazul în care aveti experienta de dureri de cap; zgomote în urechi; pierderea poftei de mâncare, sau de pierdere a gustului.

Desi rare, pot sa apara reactii alergice la devil's claw. Încetati sa luati gheara diavolului si cauta îngrijiri medicale de urgen?a, daca aveti simptome de o reactie alergica grava, inclusiv dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie. ...

Precaution:

Nu luati gheara diavolului daca aveti hipertensiune sau hipotensiune arteriala; diabet zaharat; ulcer gastric; calculi biliari; boala de inima sau tulburare.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...