Dexamethasone Ophthalmic

Rosemont Pharmaceuticals | Dexamethasone Ophthalmic (Medication)

Desc:

Dexametazona oftalmic este într-o clasa de medicamente numite corticosteroizi, care inhiba procesele din organism, care cauzeaza inflamatie. DEXAMETHASONE reduce iritatie, roseata, ardere, si umflarea de inflamarea ochilor cauzata de substante chimice, caldura, radiatii, infectie, alergie sau corpuri straine în ochi. Uneori este utilizat dupa o interventie chirurgicala ochi.

Utilizati dexametazona picaturi exact ca medicul regia yor starea dumneavoastra. Urmati instructiunile de pe eticheta.

...


Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; modificari în viziune, estompeaza si vazând halouri în jurul lumini; presiune si durere în ochi; si caderea pleoapei. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata glaucom sau diabet zaharat.

Deoarece oftalmic dexametazona poate provoca modificari de viziune, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».