Albumin


CSL | Albumin (Medication)


Desc:

Albumina apartine grupului de medicamente cunoscute ca înlocuitori de plasma. Albumina este facuta de catre ficat si este o proteina natural gasit în plasma (lichidul care transporta celulele sanguine). El ajuta sa transporte un numar de substante organismului (de exemplu, bilirubina) prin sânge prin atasarea în sine la ele.

Albumina este disponibil doar ca o solutie injectabila si este întotdeauna utilizate sub supravegherea directa a unui medic, de obicei, într-un spital setare. Acesta este administrat într-o vena printr-o procedura numita perfuzie intravenoasa.

...

Side Effect:

Discutati cu medicul dumneavoastra la o data daca urmatoarele simptome sa apara:respiratie probleme, frisoane, febra, urticarie, curse de inima bate, scurtarea respiratiei, brusca modificari neasteptate în tensiunii arteriale. ...

Precaution:

Acest medicament este facut din plasma umana. Produsele realizate din plasma umana poate contine lucruri care pot provoca boli, cum ar fi virusi si bacterii. Donatorilor de plasma sunt ecranate si anumitor virusi si bacterii sunt inactivate sau eliminate, pentru a minimiza riscul de transmitere a bolilor. Cu toate acestea, exista înca o mica sansa ca acest medicament poate infecta destinatari.

Acest medicament nu trebuie utilizat de catre oricine cu oricare dintre urmatoarele conditii exceptia cazului în care scontate beneficiile depasesc riscurile:o istorie de insuficienta cardiaca congestiva, o istorie a functiei renale reduse, stabilizat anemie cronica. Acest medicament este facut din plasma umana. Produsele realizate din plasma umana poate contine lucruri care pot provoca boli, cum ar fi virusi si bacterii. Donatorilor de plasma sunt ecranate si anumitor virusi si bacterii sunt inactivate sau eliminate, pentru a minimiza riscul de transmitere a bolilor.

Nu este recomandat sa utilizati acest medicament în timpul sarcinii sau alaptarii fara sfatul medicului dumneavoastra. ...