Dexedrine


GlaxoSmithKline | Dexedrine (Medication)


Desc:

Cash, un stimulent de droguri disponibile în tablete sau sustinuta cu eliberare capsula formular, este prescris pentru a ajuta la tratarea urmatoarelor conditii:narcolepsie (atacuri recurente de somn) si pentru Deficit de atentie tulburari de hiperactivitate. Deoarece este un stimulent, acest medicament are potential ridicat de abuz. Efectul stimulant poate da drumul la o letdown perioada de depresie si oboseala. Desi letdown poate fi exonerat de a lua o alta doza, acest lucru devine curând un cerc vicios.

...

Side Effect:

Uscaciune a gurii, gust neplacut, diaree, constipatie, alte tulburari gastro-intestinale. Anorexia si pierderea in greutate poate aparea ca efecte nedorite.

Palpitatii, tahicardie, ridicarea tensiunii arteriale pot aparea. Au fost rapoarte izolate de cardiomiopatie asociate cu utilizarea cronica amfetamina. Alte reactii adverse includ impotenta, modificari ale libidoului.

Mai putin frecvente pot include:vedere încetosata, constipatie, diaree, pierderea poftei de mâncare, dureri de cap, crescut transpiratii, crampe de stomac sau dureri, greata sau varsaturi, modificarile dorinta sexuala sau a scazut capacitatea sexuala. Frecvente reactii adverse pot include:schimbari de dispozitie, insomnie, somnolenta, neliniste.

Contactati medicul dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele reactii adverse:batai neregulate ale inimii, dureri în piept, cresterea tensiunii arteriale, piele eruptii cutanate, necontrolabil miscarile de brate si picioare, modificari mentale, slabiciune neobisnuite, febra foarte mare. ...

Precaution:

Amfetaminele poate afecta capacitatea pacientului de a se angajeze în activitati potential periculoase precum opereaza utilaje sau vehicule; pacientul trebuie avertizat în consecinta. Cel putin suma fezabil ar trebui sa fie prescris sau renunta la o data pentru a reduce posibilitatea de a Supradoza.

Spune furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la orice medicament. Asigurati-va ca pentru a spune despre alergie si cum te-a afectat. Aceasta include spune despre eruptii cutanate; urticarie; mâncarime; dificultati de respiratie; respiratie suieratoare; tuse; umflarea fetei, buzelor, limbii, gâtului; sau orice alte simptome implicate.

Nu utilizati produse over-the-counter, care creste tensiunea arteriala. Acestea includ remedii tuse sau rece, dieta pastile, stimulente, ibuprofen sau ca produse, si anumite plante sau Suplimente.

Talk cu furnizorul de asistenta medicala. Limita cofeina (de exemplu, ceai, cafea, cola) si consumul de ciocolata. Utilizarea cu acest medicament poate cauza nervozitate, tremor, batai de inima rapida si anxietate. Nu pot fi în alerta. Evita conducere, faci alte sarcini sau activitati, pâna când veti vedea cum va afecteaza acest medicament. Acest medicament poate fi formativa cu utilizarea pe termen lung.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...