Dexfenfluramine - oral


Wyeth | Dexfenfluramine - oral (Medication)


Desc:

Dexfenfluramine clorhidrat de capsule, un medicament anti-obezitate, este un Serotoninei reuptake inhibitor si eliberarea agent. Dexfenfluramine este disponibil pentru administrare orala în alb, opac, hard gelatina capsule. Substanta activa este clorhidratul de dexfenfluramine. Fiecare capsula contine clorhidrat de dexfenfluramine 15 mg. Includ Ingrediente inactive:lactoza, capsula de gelatina, amidon de porumb, celuloza microcristalina, talc, dioxid de titan, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal si cerneala comestibile.

...

Side Effect:

Somnolenta, diaree, gaze, greata, dureri de cap, gura uscata, rinoree, transpiratie, modificat sentiment de gust, constipatie, arsuri la stomac, anxietate, insomnie sau depresie pot sa apara. În cazul în care aceste efecte continua sau devin severe, informati medicul dumneavoastra.

Anunta medicului dumneavoastra daca aveti experienta:respiratie necazuri, dureri în piept, ameteli, lesin, viziune modificari, dureri de stomac, umflarea picioarelor sau gleznelor, puls rapid, neobisnuit slabiciune, musculare aches eruptii cutanate. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:boli de inima, hipertensiune arteriala, boli pulmonare (hipertensiune pulmonara), probleme de respiratie, probleme cu glanda tiroida, glaucom, boli hepatice, alergii de orice.

Limita consumul de bauturi alcoolice. Utilizati prudenta în timp ce de conducere sau efectueaza sarcini care necesita vigilenta ca acest medicament poate provoca somnolenta. Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau în timpul alaptarii. Daca ramâneti gravida sau credeti ca puteti fi gravida, informeaza medicul dumneavoastra imediat. ...