Dexferrum


Luitpold Pharmaceuticals | Dexferrum (Medication)


Desc:

Dexferrum/fier de dextran este indicat pentru tratamentul pacientilor cu deficit de fier documentate în care administrarea orala este nesatisfacatoare sau imposibil.

...

Side Effect:

Alte reactii adverse mai putin grave sunt mult mai probabil sa apara. Continua folosire fier de dextran si vorbesc cu medicul dumneavoastra sau farmacistul daca aveti experienta:ameteli; greata sau varsaturi; diaree; febra, transpiratie, sau frisoane; durere, durere, umflatura, roseata sau alte reactii la locul injectarii; musculare sau dureri articulare sau dureri; gust metalic în gura; sau dureri de cap.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Dexferrum spun furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice conditii medicale, în special în cazul în care oricare dintre urmatoarele se aplica:daca luati orice reteta sau fara prescriptie medicala medicina, preparat din plante sau supliment alimentar; Daca aveti alergii la medicamente, alimente, sau alte substante; Daca aveti un istoric de alergii, probleme de sânge, probleme de ficat, probleme cardiace, artrita reumatoida, sau ai avut mai multe transfuzii de sânge.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...