Dexlansoprazole


Takeda Pharmaceutical Company | Dexlansoprazole (Medication)


Desc:

Dexlansoprazole este într-un grup de medicamente numite inhibitori ai pompei de protoni. Dexlansoprazole este utilizat pentru a trata anumite condi?ii în care este prea mult acid in stomac. Este utilizat pentru a trata erozive esofagita sau cunoscut ca pirozis cauzata de boala de reflux gastroesofagian (GERD).

Acesta este un medicament de prescriptie numai si ar trebui sa fie luate cu un pahar plin cu apa, cu sau fara alimente, aas regizat de medicul.

...

Side Effect:

Greata, varsaturi, dureri de stomac, gaze; Diareea usoara; sau nas înfundat, stranut, sau alte simptome de raceala poate aparea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai severa reactie adversa implica printre o alergie, dureri toracice, batai de inima rapide sau pounding; dureri severe de stomac; diaree apoasa sau sângeroase; agravarea pirozis; sau vrajitoare mici magneziu pot provoca ameteli, confuzie, ritm cardiac rapid sau inegale, convulsie miscari musculare, nervozitate sentiment, crampe musculare, slabiciune musculara sau limp sentiment, tuse sau sufocare senzatie, sechestru. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat, osteoporoza sau niveluri scázute de magneziu din sânge.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...