Dextroamphetamine


Teva Pharmaceutical Industries | Dextroamphetamine (Medication)


Desc:

Dextroamphetamine este un medicament psihostimulante care lucra prin cresterea veghe si focus, precum si scaderea oboseala si pofta de mâncare. Dextroamphetamine este folosit ca parte a unui program de tratament pentru a controla simptomele de attention deficit tulburari de hiperactivitate (ADHD) la adulti si copii. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a trata narcolepsie (o tulburare de somn) si pot fi folosite pentru obezitate exogene si rezistente la tratament depresie.

Iau acest medicament de gura, cu sau fara alimente, 2 sau 3 ori pe zi, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Nu luati dextroamphetamine seara deoarece aceasta poate provoca dificultati de adormire sau de sedere adormit.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, pot aparea efecte secundare. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; batai ale inimii rapide sau pounding; dificultati de respiratie; durere toracica; oboseala excesiva; vorbire lenta sau dificil; ameteli sau lesin; slabiciune sau amorteala de un brat sau picior; convulsii; starea de spirit modificari; sa creada lucruri care nu sunt adevarate; sentimentul neobisnuit suspecte ale altora; halucinatii; frenetic sau anormal încântat de spirit; comportamentul agresiv sau ostil; miscari anormale; ticurile verbale; sau modificarile vederii sau vedere încetosata.

Mai putin grave efecte secundare sunt:neliniste; dificultatea de adormire sau de sedere adormit; dureri de cap; agitare incontrolabile de o parte a corpului; gura uscata; gust neplacut; diaree; constipatie; pierderea poftei de mâncare; pierdere în greutate; modificari în unitatea de sex sau capacitatea de. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:glaucom, hipertiroidism, atac de cord sau orice probleme cu inima, hipertensiune arteriala, tulburare bipolara, Sindromul Tourette, boli psihice, sau convulsii.

Nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta în timp ce lua Dextroamphetamine.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...