Dextromethorphan


Wyeth | Dextromethorphan (Medication)


Desc:

Dextrometorfan este o suprima tuse. Aceasta afecteaza semnalele în creier ca reflexul de tuse de declansare. Dextrometorfan este utilizat pentru a trata tusea.

Dextrometorfan este chimic legate de codeina si actioneaza asupra creierului pentru a suprima tuse, dar nu la alinarea durerii si proprietatile dependenta codeina.

...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Oprire folosire Dextrometorfan si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave:ameteli severe, anxietate, nelinistite senzatie sau nervozitate; confuzie, halucinatii; sau respiratie lenta, superficiala.

Reactii adverse mai putin grave sunt mult mai probabil, cum ar fi stomac deranjat. ...

Precaution:

Nu dau Dextrometorfan la un copil mai mic decât 4 ani.

Cere întotdeauna un medic înainte de a da o tuse sau medicina rece la un copil. Moartea poate sa apara la abuzul de medicamente tuse si rece la copiii foarte mici.

Nu utilizati Dextrometorfan daca ati utilizat un inhibitor MAO, cum ar fi isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), rasagilina (Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam) sau Tranilcipromina (Parnate) în ultimele 14 zile. Efecte secundare grave, amenintatoare de viata poate sa apara daca luati Dextrometorfan înainte de inhibitor de MAO a eliminat din organism.

Nu utilizati orice alte over-the-counter tuse, rece sau alergie medicatie fara prima cere medicului dumneavoastra sau farmacistului. Daca luati anumite produse împreuna pot accidental luati prea mult de unul sau mai multe tipuri de medicina. Cititi eticheta orice alt medicament pe care îl utilizati pentru a vedea daca acesta contine Dextrometorfan. Dextrometorfan va trata tusea care este cauzata de fumat, astm sau emfizem. ...