Albuminar


CSL | Albuminar (Medication)


Desc:

Albuminar/albumina este o solutie sterila de albumina obtinute de la mari bazine de adulti plasma umana venoase de joasa temperatura controlata fractionarea potrivit procesului de Cohn.

Este indicat în tratamentul de urgenta al soc din cauza arsuri, traumatisme, infectii si operatii, în tratamentul de leziuni grave si în alte conditii similare în cazul în care este urgent la restabilirea volumului de sânge. Functia de primar este de întretinere din presiunea coloid osmotica. Daca a existat pierderi considerabile de celule rosii din sânge, transfuzie cu ambalate celulelor rosii din sânge este indicata.

Acest medicament este administrat prin injectare într-o vena. Doza si frecventa de utilizare ale acestui medicament va fi determinata de starea dumneavoastra si raspunsul la terapie. Urmati instructiunile medicului dumneavoastra strâns si asigurati-va ca pentru a pune orice întrebari ati putea avea despre aceasta terapie.

...

Side Effect:

Reactii alergice sau pirogene sunt caracterizate în principal de febra si frisoane; eruptii cutanate, greata, voma, tahicardie si hipotensiune arteriala au au fost raportate. ...

Precaution:

Administrarea de cantitati mari de albumina ar trebui sa fie completate cu celule rosii din sânge sau înlocuite de sânge integral de combatere a anemie relativa care urma o astfel de utilizare. Raspuns rapid a tensiunii arteriale care poate urma administrarea rapida albumina concentrat necesita Observarea atenta a pacientului ranit pentru a detecta punctele de sângerare, care nu a reusit sa sângereze la scaderea tensiunii arteriale.

Albuminar trebuie administrat cu precautie la pacientii cu rezerva scazuta cardiace sau cu nici o deficienta de albumina deoarece o crestere rapida a volumului plasma poate provoca jena circulator (de exemplu, hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, sau edem pulmonar).

În cazuri de hipertensiune arteriala, un ritm mai lent de administrare este de dorit.

Daca apar reactii anafilactice sau severa anafilactoide, întrerupa imediat perfuzie. Ratele de perfuzie si starea clinica a pacientului trebuie monitorizati îndeaproape în perfuzie.

Nu este recomandat sa utilizati acest medicament în timpul sarcinii sau alaptarii fara sfatul medicului dumneavoastra. ...