Dezocine - injection


Pharma Nord | Dezocine - injection (Medication)


Desc:

Acest medicament este un analgezic narcotice, utilizat pentru a trata moderata pâna la severa durere. Dezocine este un analgezic opioid legate de pentazocina, cu un profil similar cu efecte care includ analgezic de actiune si de euforie la doze mici, dar produce disforie si halucinatii la doze mari, cel mai probabil datorita actiunii la receptorii opioizi.

Acest medicament este dat de injectare într-un muschi sau vena. De asemenea, daca este utilizat pentru o perioada mai lunga de timp la doze mari, nu brusc se opri folosind acest fara prima consultarea medicului dumneavoastra. Atunci când este utilizat pentru perioade lungi de timp, acest medicament nu pot lucra precum si pot necesita diferite de dozare. Consultati-va medicul daca medicamentul nu este ameliorarea durerii suficient.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca greata, varsaturi, uscat gura, transpiratie, înrosirea fetei, dureri, somnolenta, mâncarime, iritatie de site-ul injectie, delir sau ameteli. Daca aceste simptome persista sau se agraveaza, informeaza medicul dumneavoastra prompt.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:lent/superficiala de respiratie, dureri toracice, batai neregulate ale inimii, anxietate, confuzie. Simptomele de supradozaj includ rece si umed si rece piele, confuzie, nervozitate sau agitatie severe, convulsii (convulsii), ameteli severe, somnolenta severa, scaderea tensiunii arteriale, indicati elevii de ochii, emotie lent, lent sau probleme de respiratie si severa slabiciune. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:probleme renale, boli hepatice, boli pulmonare, astm, probleme urinare, boli de creier, boala vezicii biliare, traumatism cranian recent, alergii (în special droguri alergii). Utilizati prudenta efectueaza sarcini care necesita vigilenta de conducere sau utilizând utilaje. Bauturi alcoolice poate adauga la ameteli/somnolenta efectele acestui medicament. ...