Dha, epa - policosanol - vitamin B12, B6 - folic acid


Unknown / Multiple | Dha, epa - policosanol - vitamin B12, B6 - folic acid (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat impreuna cu o dieta adecvata pentru a ajuta mai mici de colesterol si grasimi (trigliceride) în sânge. Reducerea colesterolului si trigliceridelor ajuta la prevenirea accidente vasculare cerebrale si atacuri de inima.

...

Side Effect:

Efectele secundare pot include diaree, balonare, nervozitate, dureri de cap, stomac deranjat, gust neplacut sau probleme cu somnul, prin urmare, medicul dumneavoastra sau farmacistul trebuie sa fie contactat imediat.

Un efect secundar este putin probabil de acest medicament sunt usor vânataie si sângerari. Aceste efecte secundare sunt de natura mai grava, desi extrem de rare. ...

Precaution:

Informa medicul sau farmacistul daca sunteti alergic la droguri, sau la octacosanol, uleiurile de peste sau daca aveti orice alte alergii. Istoricul medical ar trebui sa aiba toate informatiile de care medicul are nevoie pentru a evalua în mod corespunzator daca vitamina B12, B6 si folic acid medicament este bun pentru tine. Medicul sau farmacistul trebuie informat daca au:probleme de coagulare/sângerare, deficit de vitamina B-12 (anemia pernicioasa), diabet, anumite conditii ereditare (e de sânge. g. atrofia nervului optic, polipoza adenomatoasa familiala).

Este recomandat ca încetati sa luati acest medicament doua saptamâni înainte de o interventie chirurgicala.

Acest medicament se folose?te numai atunci când în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Acesta nu trebuie utilizat imediat înainte sau dupa livrare. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern, prin urmare, consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...