DHT

Roxane Laboratories, Inc. | DHT (Medication)

Desc:

DHT este forma scurta a Dihydrotachysterol care este o forma a vitaminei D, o vitamina solubila in grasimi stocate în organism, necesare pentru o dezvoltare normala osoase. Dihydrotachysterol este utilizat pentru a trata hipocalcemia (lipsa de calciu în sânge) si hipoparatiroidism (lipsa de hormon paratiroide în organism).

Iau acest medicament de gura, exact ca medicul prescris pentru starea dumneavoastra.

...


Side Effect:

În general, DHT este bine tolerat. Totusi, efecte secundare cum ar fi piele uscata; schimbari în obiceiurile de colon; gura uscata; sau pot aparea dureri musculare. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare, vrajitoare îngrijiri medicale imediat includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri osoase, greu noduli sub piele; ochii, care sunt mai sensibile la lumina; ochi roseata sau de descarcare de gestiune; pierdere în greutate; gust metalic în gura; urinat mai mult decât de obicei, în special noaptea; greata, varsaturi; dureri severe de stomac; ridicat febra; sau inegale batai de inima...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli cardiace; probleme de circulatie; boli de rinichi; sau sarcoidoza.

În timpul sarcinii si alaptarii cere sfatul medicului dumneavoastra înainte de a utiliza DHT. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».