Diasorb

IVAX | Diasorb (Medication)

Desc:

Diasorb este genericvally cunoscut sub numele de clorhidrat de Loperamida, care este un medicament utilizat pentru a trata diaree. Loperamida lucrari de încetinirea contractii numita peristaltismul intestinului, care muta produse alimentare si materii fecale prin intestine, rezultând în scaune mai fermi, care sunt trecute mai putin frecvent.

...


Side Effect:

Ca cu medicina Diasorb poate provoca reactii adverse cum ar fi:constipatie; ameteli; somnolenta; crampe abdominale; umflarea abdominale; meteorism abdominal; indigestie; greata si varsaturi; Paralizia sau inactivitate intestinului, care opreste circulatia material prin intestin (ileus paralitic); reactii cutanate, eruptii cutanate si mâncarime.

Daca observati oricare dintre aceste, sau orice neobisnuit simptom vrajitoare persista sau mai rau, sa caute ajutor medical imediat. ...


Precaution:

Acest medicament nu trebuie utilizat în cazul în care sunteti alergic la ea, sau orice alta dintre ingredientele sale. Nu utilizati Diasorb daca aveti oricare dintre urmatoarele conditii:constipatie; obstructie a intestinelor (ileus) sau atunci când se dezvolta abdominale umflare; boli inflamatorii intestinale acute colita ulceroasa sau boala Crohn; provoca diaree de infectie a intestinului cu bacterii Salmonella, Shigella sau Campylobacter, diaree care contin verzui sau galben de mucus sau sânge, sau care au, de asemenea, o febra sau diaree cauzate de inflamatie a intestinului ca urmare a tratamentului cu antibiotice.

Acest medicament nu este recomandat la copii sub 12 ani.

În timpul sarcinii si alaptarii, de asemenea, nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».