Diatrizoate meglumine and diatrizoate sodium


Bayer HealthCare | Diatrizoate meglumine and diatrizoate sodium (Medication)


Desc:

Diatrizoate meglumine este folosit înainte de o radiografie sau teste similare (e. g. tomografie) pentru a ajuta medicul Vezi pe film, gât (esofag), stomac, si intestine mai eficient. Acesta poate fi utilizat cu alte produse injectabile (IV contrast) stabilit de medicul.

Utilizat singur sau în combinatie, pentru o mare varietate de metode imagistice diagnosticare, inclusiv angiografie, urography, transhepatica, tomografia computerizata, Histerosalpingografia si retrograd pyelography. Acesta poate fi utilizat pentru imagistica a tractului gastro-intestinale la pacientii alergici la bariu.

...

Side Effect:

Exista unele reactii adverse care pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:greata, varsaturi, diaree, crampe stomacale, eruptii cutanate, mâncarime sau arsuri la stomac. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anunta medicul imediat.

Informati medicul dumneavoastra imediat, daca oricare dintre aceste efecte secundare grave apar:neobisnuit rapide ale inimii, dureri de cap, sensibilitate la caldura, pierderea în greutate, nervozitate.

Anunta medicul imediat daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:lightheadedness, ameteala, schimbarea în cantitatea de urina, gât umflarea. O reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflarea, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Informa medicul dumneavoastra va istoricul medical, în special de:probleme de tiroida (e. g. hyperthyroid, gusa), stomac probleme, recente dieta, stres emotional recente, orice alergii (în special la iod sau alte produse de contrast), daca au avut sau vor avea, de orice alte teste medicale efectuate înainte de a utiliza acest medicament. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...