Diazepam

Roche | Diazepam (Medication)

Desc:

Diazepam este un adjuvant util in status si crize convulsive severe recurente. În retragere de alcool acuta, diazepam pot fi utile in ameliorarea simptomatica acuta agitatie, tremor, iminente sau acuta delirium tremens si hallucinosis. Diazepam este indicat pentru gestionarea de tulburari de anxietate sau pentru ameliorarea pe termen scurt al simptomelor de anxietate. Anxietate sau tensiune asociate cu stresul de zi cu zi, de obicei, nu necesita tratament cu un anxiolitic.

...


Side Effect:

În procedeele endoscopice peroral, tuse, respiratie deprimat, dispnee, hiperventilatie, laringospasm si dureri în gât sau piept au fost raportate.

Reactiile adverse cel mai frecvent raportate au fost somnolenta, oboseala si ataxie; Venoase tromboza si flebite la locul de injectare. Din cauza rapoarte izolate de neutropenie si icter, periodice sânge conteaza si testelor functiei hepatice se recomanda în timpul tratamentului pe termen lung. ...


Precaution:

Deoarece o crestere reflex de tuse si laringospasm pot aparea cu procedeele endoscopice peroral, utilizarea de un agent anestezic local si disponibilitatea de contracarare necesare sunt recomandate. Se observa toate precautiile obisnuite în tratarea pacientilor cu functie hepatica afectata. Metabolitii a diazepam sunt excretat de rinichi; pentru a evita acumularea lor exces, este necesara prudenta în administrarea la pacientii cu functie renala compromisa.

Diazepam a produs hipotensiune arteriala sau slabiciune musculara la unii pacienti, în special atunci când este utilizat cu narcotice, barbiturice sau alcool. Doze mai mici ar trebui sa fie utilizate pentru persoanele în vârsta si debilitated pacienti. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».