Diazoxide - capsules


Teva Pharmaceutical Industries | Diazoxide - capsules (Medication)


Desc:

Diazoxide este utilizat pentru a trata niveluri foarte scazut de zahar din sânge (hipoglicemie). Anumite conditii (cum ar fi tumoare pe pancreas, cancer, leucina sensibilitate) poate determina eliberarea de prea multa insulina. Insulina este o substanta naturala, care scade glicemia. Acest medicament actioneaza prin prevenirea eliberarea de insulina din pancreas, ajutând pentru a reveni glicemia la niveluri normale.

Diazoxide este un medicament tiazidice, dar nu are nici efecte diuretice (apa pilula) ca alte tiazide. Diazoxide nu trebuie utilizat pentru a trata scazut de zahar din sânge la slaba nutritie/dieta (hipoglicemie functionale).

...

Side Effect:

La începutul tratamentului, unii pacienti prezinta reactii adverse cum ar fi gastro-intestinale greata, varsaturi, dureri abdominale, balonare, scadere în greutate, diaree, gust metalic. în general, nu cere întreruperea tratamentului pentru ca aceste tulburari disparea daca doza este schimbat. Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Sunati-va medicului o data daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:dificultati de respiratie, umflarea în mainile sau picioarele; puls rapid; batai de inima rapide sau pounding; durere toracica; încetosarea vederii, durere oculara sau vazut halouri în jurul lumini; usor vânatai sau sângerari, slabiciune neobisnuite; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; urinat mai putin decât de obicei; sau sentimentul ca se putea trece.

Mai putin grave efecte secundare pot include:cresterea temporara în crestere de parul de pe corp (în special femei si copii; greata, varsaturi, dureri, pierderea poftei de mâncare; diaree; scaderea sentiment de gust; dureri de cap, ameteli, anxietate; slabiciune; sau usoara mâncarime de stomac sau eruptie a pielii. ...

Precaution:

Daca trebuie sa efectueze examinarile radiologice care utilizeaza agenti de contrast intravenos, tratament ar trebui sa fie oprit de doua zile înainte de examinare si poate continua numai dupa un alt doua zile. Înainte de a lua diazoxide, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti insuficienta cardiaca congestiva, boli de rinichi, guta, colesterol ridicat sau scazut de potasiu.

Ia acest medicament exact ca medicul dumneavoastra. Nu luati în cantitati mai mari sau mai mult recomandat. Medicul poate schimba ocazional doza dumneavoastra sa va asigurati ca veti obtine cele mai bune rezultate din acest medicament.

Daca sângele dumneavoastra zahar devine prea mare (hiperglicemie), este posibil sa aveti simptome cum ar fi cresterea sete, pierderea poftei de mâncare, fructat respiratia miros, crescut urinare, somnolenta, piele uscata, greata si varsaturi. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste simptome. ...