Dibenzyline

WellSpring Pharmaceuticals | Dibenzyline (Medication)

Desc:

Dibenzyline contine ingredient activ numit phenoxybenzamine. Acesta este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale si transpiratie grele din cauza unei anumite tumori de glandele suprarenale (feocromocitom). Dibenzyline /phenoxybenzamine face parte dintr-o clasa de medicamente denumite blocante alfa. Functioneaza de relaxare si largirea vaselor de sânge, astfel ca sângele poate curge mai usor.

Dibenzyline este un medicament de prescriptie numai si ar trebui sa fie luate de gura, cu sau fara alimente, de obicei 2-3 ori pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...


Side Effect:

Efectele secundare pot include ameteli severe sau daca va simtiti ca tine ar putea trece.

Mai putin grave efecte secundare pot include:nas înfundat; usoara ameteli sau somnolenta; încetosata; probleme care au un orgasm; stomac deranjat; sau sentimentul obosit.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Nu folositi Dibenzyline daca sunteti alergic la phenoxybenzamine. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele conditii:bolii coronariene (arterelor intarit); un infectii pulmonare; sau boli de rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».