Diclofenac


Panacea Biotec Ltd | Diclofenac (Medication)


Desc:

Diclofenac apartine unei clase de medicamente numite non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (AINS) care sunt utilizate pentru tratarea usoara pâna la moderata durere, febra si inflamarea. Diclofenacul este utilizat pentru a trata durere sau inflamare cauzate de artrita sau spondilita anchilozanta.

Diclofenac ar trebui sa fie folosit exact ca furnizorul de asistenta medicala regizat pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri în piept, slabiciune, scurtime de respiratie, slurred discurs, probleme cu viziune sau Sold; scaune negre, sângeroase sau zabovi; tuse cu sânge sau voma care arata ca motive de cafea; umflarea sau rapida în greutate, urinare mai putin decât de obicei sau nu la toate; greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter; febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; vânatai, furnicaturi severa, amorteala, durere, slabiciune musculara; sau gâtul rigiditate, frisoane, sensibilitate crescuta la lumina, violet pete pe piele, si/sau sechestru. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin grave efecte secundare includ:suparat stomac, durere usoara de arsuri la stomac sau de stomac, diaree, constipatie, balonare, gaze; ameteli, cefalee, nervozitate; mâncarimi ale pielii sau eruptii cutanate; încetosata; sau zgomote în urechi. Desi mai putin grave, daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:o istorie a atac de cord, accident vascular cerebral sau cheag de sânge; boli cardiace, insuficienta cardiaca congestiva, hipertensiune arteriala; antecedente de ulcer gastric sau sangerari; hepatice sau boli de rinichi, astm bronsic; polipi în nas; o sângerare sau de sânge coagulare tulburare; sau daca sunteti fumator.

Deoarece diclofenacul poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii se consulte cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...