Dicloxacillin


Sandoz Limited | Dicloxacillin (Medication)


Desc:

Dicloxacillin este un antibiotic din Grupa penicilinei de droguri. Luptele de bacterii în organism. Dicloxacillin este utilizat pentru a trata mai multe tipuri diferite de infectii cauzate de bacterii, cum ar fi bronsita, pneumonie sau infectii stafilococice.

Dicloxacillin exercita o actiune bactericida împotriva microorganismelor penicilina-sensibile în timpul starii de multiplicare activ. Toate peniciline inhiba biosintezei de peretele celulei bacteriene. Prin legarea de proteine de penicilina-obligatorii specifice (PBPs) situat in interiorul peretele celulei bacteriene, dicloxacillin inhiba etapa a treia si ultima a sintezei peretelui celular bacteriene. Liza celulelor apoi este mediata de enzimele bacteriene peretelui celular autolitica, cum ar fi autolysins; este posibil ca dicloxacillin interfereaza cu un inhibitor de autolysin.

...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Contactati medicul imediat daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor); diaree apoasa sau sângeroase; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; usor vânatai sau sângerari, slabiciune neobisnuite; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; eruptii cutanate severe, mâncarimi sau exfoliere; agitatie, confuzie, neobisnuit gândurile sau comportament; sau sechestru (opace sau convulsii).

Mai putin grave efecte secundare pot include:greata, varsaturi, dureri de stomac; vaginale de mâncarime sau de descarcare de gestiune; dureri de cap; umflate, negru sau paros limbii; sau sturz (alb patch-uri sau în interiorul gurii sau gâtului dvs). ...

Precaution:

Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la dicloxacillin sau la orice alt antibiotic de grupa penicilina. Înainte de a utiliza dicloxacillin, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la cefalosporine, precum Ceclor, Ceftin, Duricef, Keflex, si altii, sau daca aveti astm bronsic, boli de ficat, boli de rinichi, sau o istorie de orice tip de alergie.

Dicloxacillin pot face anticonceptionale mai putin eficace, care poate duce la sarcina. Înainte de a lua dicloxacillin, spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati controlul nasterilor pastile. Luati acest medicament pentru intreaga durata de timp prescris de medicul. Simptomele pot obtine mai bine înainte de infectie este tratata complet. Dicloxacillin nu va trata o infectie virala, cum ar fi raceala sau gripa. Nu împartasesc acest medicament cu o alta persoana, chiar daca au aceleasi simptome trebuie.

Antibiotice medicamente poate provoca diaree, care pot fi un semn de o noua infectie. Daca aveti diaree apoasa sau a sângelui în ea, sunati-va medicul. ...