Didrex


Pfizer | Didrex (Medication)


Desc:

Clorhidrat de Didrex/benzphetamine este o reteta de greutate pierderea medicatie pentru utilizarea pe termen scurt numai. Acesta ar trebui sa fi folosit împreuna cu o dieta corespunzatoare.

...

Side Effect:

Didrex a fost asociata cu efecte secundare daunatoare:dureri de cap, schimbari de dispozitie, dureri în piept, tremor, hipertensiune arteriala si batai neregulate ale inimii. De asemenea, au existat rapoarte de infarctions infarct, cardiomiopatie, precum si alte efecte secundare daunatoare. ...

Precaution:

Ar trebui sa nu ia Didrex daca sunteti alergic la benzphetamine, sau daca aveti:boala coronariana (rigidizarea arterelor); boli de inima, tulburare de ritm a inimii; severa sau necontrolata hipertensiune arteriala; tiroida hiperactiva; glaucom; Daca aveti o istorie de abuzul de droguri sau alcool; sau daca ai folosit orice alte pastile dieta în anul trecut.

Daca aveti oricare dintre aceste alte conditii, trebuie o Didrex ajustare de doza sau teste speciale:hipertensiune arteriala; diabet zaharat; sau o tulburare tiroidian. În cele din urma, Didrex este în prezent a fi studiate pentru posibilitatea de a provoca o tulburare mortale pulmonar.

Didrex este indicat pentru a lucra pentru numai trei sau mai putin luni la care punctul de corpul tau se va construi o rezistenta la Didrex în timp ce calitati de suprima pofta de mancare va fi mai putin vizibile. Desi se pot pierde greutate rapid initial cele mai multe persoane raport palplanse în greutate înapoi dupa ce încetati sa luati Didrex lasându-va foarte dezamagit.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...