Didronel


Procter & Gamble | Didronel (Medication)


Desc:

DIDRONEL contine substanta activa numit etidronate, care este într-un grup de medicamente numite bisphosphonates. Acesta este utilizat pentru a trata boala Paget si pentru a trata conditiile de neregulate os de crestere din cauza sold fractura sau maduva spinarii Accidentari. Acest medicament poate fi, de asemenea, folosit pentru tratarea osteoporozei la pacientii cu perioade lungi de tratament cu medicamente cu corticosteroizi (cum ar fi prednison).

Iau acest medicament de gura, cu un pahar plin cu apa pe stomacul gol, cel putin 2 ore înainte sau 2 ore dupa masa, de obicei, o data pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Reactii Adverse cum ar fi diaree usoara; dureri de cap, confuzie; greata; sau amorteala sau infiorat senzatie poate aparea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; severa în comun, OS, sau dureri musculare; Maxilarului durere, amorteala, sau umflaturi; diaree severa; fracturi de oase; sau un rosu, vezicule, peeling eruptii cutanate. Daca observati oricare dintre aceste, sau orice alt simptom neobisnuit, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:osteomalacie; boli de rinichi; incapacitatea de a sta în pozitie verticala sau stand pentru cel putin 30 de minute; dificil sau dureroasa înghitire; probleme de esofag; stomac sau probleme intestinale, cum ar fi arsuri la stomac, ulcere sau colita; nivel scazut de calciu în sânge; sau diaree.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...