Dienestrol - vaginal cream


Sanofi-Aventis | Dienestrol - vaginal cream (Medication)


Desc:

Dienestrol trateaza uscaciunea vaginala si iritatie cauzate de menopauza. Dienestrol este un sintetic estrogen (hormonul feminin). Acesta este utilizat pentru a reduce simptomele menopauzei.

...

Side Effect:

Iritatii vaginale, ameteli, lightheadedness, durere de cap, stomac deranjat, balonare, greata, modificari ale greutatii, a crescut/a scazut interesul pentru sex, si piept de sensibilitate pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:mentale/starea de spirit modificari (e. g. depresie severa, pierderi de memorie), vitel durere/umflarea, brusc dureri de cap severe, dureri în piept, probleme de respiratie, slabiciune unilateral, slurred discurs, viziune modificari (e. g. schimbare de lentile de contact se potrivesc, pierderea vederii), piept de bulgari, umflarea mâinilor sau picioarelor, schimbari în vaginale sângerare (e. g. pete, sângerari sau sângerari prelungite), neobisnuit vaginale de descarcare de gestiune/mâncarime/miros, ingalbenirea ochilor sau a pielii.

O reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflarea, severa ameteli, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut vreodata orice reactie neobisnuite sau alergice la medicamente din acest grup sau orice alte medicamente. De asemenea, spun dumneavoastra medical daca aveti orice alte tipuri de alergii, cum ar fi alimente coloranti, conservanti sau animale. Pentru produsele non-reteta, cititi ingredientele eticheta sau pachet.

Estrogen vaginale crema nu este indicat la copii. Femei în vârsta peste 65 de ani pot avea un risc crescut de anumite efecte secundare în timpul tratamentului, în special accident vascular cerebral, cancer de sân invaziv, si probleme de memorie.

Estrogenii nu trebuie utilizat în timpul sarcinii, deoarece un estrogen numit diethylstilbestrol (DES), care nu mai este luat de hormon de înlocuire a provocat malformatii congenitale grave la om. Nu se recomanda utilizarea acestui medicament la mamele care alapteaza. Estrogenii trece în laptele matern si poate reduce cantitatea si calitatea laptelui matern. ...