Alcaftadine Ophthalmic


Vistakon Pharmaceuticals | Alcaftadine Ophthalmic (Medication)


Desc:

Picaturi oftalmice Alcaftadine este utilizat pentru a preveni mâncarime a ochiului, cauzate de o afectiune cunoscuta sub conjunctivita alergica sau roz ochi. Acesta actioneaza prin prevenirea efectelor anumitor substante inflamatorii, numita histamina, care sunt produse de celulele în ochii tai si uneori cauza simptome alergice.

Alcaftadine oftalmic vine ca o solutie (lichid) sa insufle la ochi(cu) afectate o data pe zi. Daca purtati lentilele de contact, eliminati-le înainte de a pune picaturi in ochii si asteptati cel putin 10 minute dupa folosind acest medicament înainte de a pune lentilele de contact înapoi în.

...

Side Effect:

Picaturi pentru ochi Alcaftadine poate provoca efecte secundare. Informati medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt persistente sau agrava:ochi de iritatie; senzatie de mâncarime, ardere sau jignitor oculare; ochi roseata; curge nasul; dureri de cap.

Reactii adverse mai putin frecvente, care au nevoie de ajutor medical imediat includ:frisoane, tuse, diaree, febra, general senzatie de disconfort sau boala, durere de cap, dureri articulare, pierderea poftei de mâncare, musculare aches si dureri, greata, curge nasul, frisoane, durere în gât, nas înfundat sau secretii, transpiratie, probleme de somn, oboseala neobisnuita sau slabiciune si varsaturi. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, sau alte medicament, alimentare, colorant sau animalelor. De asemenea, spune medicul dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati. ...