Diethylpropion


Roche | Diethylpropion (Medication)


Desc:

Diethylpropion scade pofta de mancare. Acesta este utilizat pe o baza pe termen scurt (cateva saptamani), in combinatie cu dieta, pentru a va ajuta sa piarda în greutate.

Diethylpropion vine ca un comprimat (long-actioneaza) regulate ?i cu eliberare prelungita. Diethylpropion este luata de obicei de trei ori pe zi, 1 ora înainte de masa (comprimate regulate), sau o data pe zi în diminetii (comprimate filmate cu eliberare prelungita).

...

Side Effect:

Diethylpropion poate provoca efecte secundare. Informati medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:uscat gura, gust neplacut, agitatie, anxietate, ameteli, depresie, tremor, suparat stomac, varsaturi, cresterea urinare.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, apel medicul dumneavoastra imediat:batai ale inimii rapide sau neregulate, palpitatii, vedere încetosata, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, dureri în piept, lesin, umflarea gleznelor sau picioare, febra, durere în gât, frisoane, dureroase urinare. ...

Precaution:

Cel putin suma de vedere ar trebui sa fie prescris sau renunta la un moment dat pentru a reduce posibilitatea de a Supradoza. Atentie este de a fi exercitat în prescrierea diethylpropion pentru pacientii cu hipertensiune arteriala sau simptomatic boli cardiovasculare, inclusiv aritmii. Nu s-au efectuat studii de mutageneza.

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...