Difenoxin with atropine sulfate - oral


Valeant Pharmaceuticals International | Difenoxin with atropine sulfate - oral (Medication)


Desc:

Difenoxin cu atropina este un agent folosit ca clorhidrat de sare pentru actiunea sa antiperistaltic în tratamentul diareei.

Iau acest medicament de gura, de obicei, dupa fiecare scaun vrac sau fiecare 3 sau 4 ore dupa cum este necesar, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza este functie de afectiune si raspunsul la terapie.

...

Side Effect:

Somnolenta, ameteli, dureri de cap, oboseala, vedere încetosata, gura uscata, si pierderea poftei de mâncare poate aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dureri stomac/abdominale sau umflarea, severa greata, varsaturi, mentale/starea de spirit modificari (e. g. confuzie, depresie), agitatie, amorteala/furnicaturi de brate/picioare.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua difenoxin cu atropina, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la oricare dintre droguri; sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:boli de ficat (e. g. icter obstructiv, ciroza), diaree cauzate de anumite tipuri de infectii (Clostridium difficile asociate diaree dupa recenta cu antibiotice, infectie bacteriana a intestinului cauzate de E. coli, Salmonella, Shigella). ...