Differin


Galderma Laboratories | Differin (Medication)


Desc:

Differin/adapalene produse sunt medicamente care ajunge adânc în porii pentru a ajuta clar acnee aveti si ajuta la mentinerea noi acnee la pornirea.

Differin/adapalene Gel, 0. 3% pompa este un gel clar cu o formulare puternic pentru cei cu acnee mai provocator; Differin/adapalene lotiune, 0. 1% pompa este prima lotiune sa contina adapalene, care controleaza acumularea care duce la acnee.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:usuce pielea; iritarea pielii; ardere senzatia de piele; roseata a pielii.

Reactii adverse mai putin frecvente pot include:inflamatie alergica a pielii (dermatita de contact); piele disconfort; arsuri de soare; mâncarime (prurit); descuamarea pielii; agravarea acneei.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza adapalene, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, mai ales de eczeme. Acest medicament va poate face mai sensibile la soare. Evita expunerea la soare prelungite, cabine de bronzat si lampi solare. Meteorologice extreme, cum ar fi vântul sau rece poate fi iritant pentru piele.

Evita produsele de depilare electroliza, epilare cu ceara si chimice pentru îndepartarea parului pe zonele tratate în timp ce utilizati acest produs. Daca ati utilizat recent produse care contin sulf, rezorcinol sau acid salicilic, utilizati adapalene cu atentie. Asteptati pâna când au scazut cu efectele acestor produse pe piele înainte de a utiliza acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...