Diflorasone Topical

Pharmacia Limited | Diflorasone Topical (Medication)

Desc:

Diflorasone este într-o clasa de medicamente numite steroizi, care functioneaza prin reducerea inflamatiei si mâncarimi. Diflorasone actualitate este folosit pentru a ajuta la calmarea roseata, mâncarime, umflarea, sau alte disconfortului cauzat cauzate de o serie de afectiuni ale pielii, cum ar fi reactii alergice, eczeme si psoriazis.

Se aplica diflorasone numai pe dumneavoastra zonele afectate ale pielii, ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Urmati exact instructiunile de pe eticheta, în timp ce utilizati acest produs.

...


Side Effect:

În timp ce folosind Diflorasone, urmatoarele reactii adverse pot sa apara:piele usoara mâncarime, ardere sau uscaciune; subtierea sau inmuierea pielii; eruptii cutanate sau iritare în apropiere de gura ta; inflamarea foliculii de par; modificari de culoare ale pielii tratate; blistere, cosuri sau cruste ale pielii tratate; sau vergeturi.

Reactii adverse mai grave cauzate de Diflorasone includ:neclare viziune, sau vazut halouri în jurul lumini; starea de spirit modificari; probleme de somn (insomnie); greutate, umflatura in fata ta; sau slabiciune musculara, senzatie de oboseala. O reactie alergica este rara, dar daca observati oricare dintre aceste, cauta îngrijiri medicale imediat:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Folosind prea mult de acest medicament sau folosind-o pentru o lunga perioada de timp poate creste riscul de a avea probleme de glandei suprarenale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».