Diflucan


Pfizer | Diflucan (Medication)


Desc:

Diflucan/fluconazol este un antibiotic antifungice. Diflucan este utilizat pentru a trata infectii provocate de ciuperci, care pot invada orice parte a corpului, inclusiv gura, gât, esofag, plamani, vezicii urinare, zona genitala, si sânge. Diflucan este, de asemenea, utilizat pentru a preveni infectii fungice la persoanele cu sisteme imune slabe cauzate de cancer de tratament, de transplant de maduva osoasa sau boli precum SIDA.

...

Side Effect:

Greata, varsaturi, diaree, suparat/dureri de stomac, dureri de cap, ameteli, sau caderea parului pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Obtineti ajutor medical imediat, în cazul în care oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar grave apar:rapid/neregulate ale inimii, ameteli severe, lesin.

Acest medicament poate provoca rareori grave boli de ficat. Obtineti ajutor medical imediat daca va dezvolta orice semne de boli hepatice, inclusiv:dureri severe stomac/abdominale, persistente greata/varsaturi, îngalbenirea ochi/piele, urina închisa la culoare, neobisnuit oboseala.

...

Precaution:

Nu utilizati Diflucan daca sunteti alergic la fluconazol. Înainte de a lua Diflucan, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti boli hepatice, boli de rinichi, o tulburare de ritm a inimii sau o istorie de sindromul QT lung.

Ia Diflucan pentru lungimea prescris timp. Simptomele pot îmbunatati înainte de infectie este complet eliminat. Sarind peste doze, de asemenea, poate creste riscul de infectie în continuare, care este rezistenta la medicamente antifungice. Diflucan va trata o infectie virala, cum ar fi raceala sau gripa.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...