Diflunisal


Merck & Co. | Diflunisal (Medication)


Desc:

DIFLUNISAL este utilizat pentru a ameliora usoara pâna la moderata durere la diferite conditii. De asemenea, reduce durerea, umflare, si rigiditate articulara cauzate de artrita. Reduce aceste simptome va ajuta sa facem mai multe dintre activitatile zilnice normale. Acest medicament este cunoscut ca un drog nonsteroidal anti-inflamatorii (AINS).

Iau acest medicament de gura cu un pahar plin cu apa decât daca medicul dumneavoastra va directioneaza altfel. Nu mint în jos pentru cel pu?in 30 de minute dupa ce a lua acest medicament.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:modificarea cantitatii de urina, usor vânataie/sângerare, semne de infectie (e. g. febra, persistente dureri în gât), inexplicabile torticolis. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dureri de stomac, umflatura de maini/picioare, brusca/inexplicabile cresterea în greutate, viziune modificari, auzind modificari (e. g. zgomote în urechi), mentale/starea de spirit modificari. ...

Precaution:

Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare la copii cu vârsta sub 12 ani. În plus, deoarece diflunisal este legata de aspirina, copii si adolescenti, nu trebuie sa luati diflunisal daca au varsat de vânt, gripa sau orice boli nediagnosticate fara prima consultarea un medic despre sindromul Reye, o boala rara, dar grave.

Nu este recomandat pentru utilizare în ultimele 3 luni de sarcina din centrele pentru copilul nenascut si interferente cu normale de munca/livrare. ...