Digestive aids - oral


Unknown / Multiple | Digestive aids - oral (Medication)


Desc:

SIDA digestiv sunt folosite pentru a trata simptomele de indigestie precum balonare, gaz si inconfortabil sentimente de plinatatea. Enzime digestive sunt substante naturale necesare organismului pentru a ajuta la rupe în jos si de a digera alimente. Ca o persoana mai în vârsta creste, uneori pancreasul nu elibera suficiente enzime digestive în intestin pentru a digera alimente. Acest medicament adauga mai natural de enzime digestive.

...

Side Effect:

Diaree, durere abdominala/crampe, gura uscata, vedere încetosata, extins elevilor, dureri de cap, constipatie, somnolenta, ameteli, a scazut transpiratie, greata, sau varsaturi pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dificultate urinat, probleme cu somnul, scade capacitatea sexuala, mentale/starea de spirit modificari (e. g. confuzie, emotie), ochi durere/roseata, rapid/neregulate emotie.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Amintiti-va ca medicul a prescris acest medicament pentru ca el sau ea a considerat ca beneficiu pentru tine este mai mare decât riscul de efecte secundare.

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...