Digitalis medicine - oral


Vion Pharmaceuticals, Inc. | Digitalis medicine - oral (Medication)


Desc:

Medicamente digitalice lucreaza direct pe muschiul inimii de consolidare si de a reglementa bataile inimii. Acest medicament este utilizat pentru a trata insuficienta cardiaca si ritmuri cardiace anormale numit aritmii. Desi digitalice a fost prescris pentru a ajuta unii pacienti pierde în greutate, aceasta nu ar trebui utilizate în acest fel. Atunci când sunt utilizate necorespunzator, digitalice poate provoca grave probleme.

Acest lucru este un medicament de prescriptie numai, si ar trebui sa fie folosit exact ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, pot aparea efecte secundare. Acestea includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; confuzie, tulburari vizuale, cum ar fi încetosarea vederii sau galben/verde halouri în jurul obiectelor; rapid, lent sau neregulate emotie, eruptii cutanate, piept de extindere, severe stomac deranjat. Acestea sunt reactii severe si au nevoie de îngrijiri medicale imediat.

Mai putin grave efecte secundare precum diaree, pierderea poftei de mâncare, somnolenta, dureri de cap, slabiciune musculara si oboseala pot aparea, de asemenea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat sau rinichi, boli pulmonare, probleme cu glanda tiroida, reumatice febra.

Discuta cu medicul despre riscul de a lua digitalice în timpul sarcinii sau alaptarii.

...