Digoxin

GlaxoSmithKline | Digoxin (Medication)

Desc:

Digoxina provine din frunzele unei plante digitalis. Digoxina ajuta face inima bate puternic si cu un ritm mai regulat.

Digoxina este utilizat pentru a trata insuficienta cardiaca. Digoxina este, de asemenea, utilizat pentru tratarea fibrilatie atriala, o tulburare de ritm a inimii de atria (camerele superioare ale inimii care permit sângelui sa curga în inima).

Digoxina mareste forta de contractie a muschiului inimii prin inhibarea activitatea unei enzime (ATPase) care controleaza miscarea de calciu, sodiu si potasiu în inima musculare. Digoxina este utilizat pentru a trata insuficienta cardiaca si ritmuri anormale ale inimii (aritmii). Ajuta inima lucreaza mai bine si ajuta la controlul rata de inima ta.

...


Side Effect:

Efecte adverse frecvente includ greata, varsaturi, dureri de cap, ameteli, eruptii cutanate si modificari mentale. Multe efecte secundare digoxina sunt dependente de doza si se întâmpla atunci când nivelurile sanguine sunt în intervalul terapeutic îngust.

Prin urmare, digoxina efecte secundare pot fi evitate prin mentinerea nivelurilor de sânge la nivelul terapeutic. Grave efecte secundare asociate cu digoxina includ bloc cardiac, batai rapide ale inimii, si lent ritmului cardiac. Digoxina, de asemenea, a fost asociata cu tulburari vizuale (viziunea neclara sau galben), dureri abdominale si marirea sânilor.

Pacientii cu nivel scazut de potasiu din sânge poate dezvolta toxicitate digitalica, chiar si atunci când nivelurile de digoxina nu sunt considerate crescute. În mod similar, poate creste toxicitate digoxina si produce perturbari serioase în ritm cardiac ridicat de calciu si magneziu scazuta sânge nivelurile. ...


Precaution:

Ar trebui sa nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la digoxina, sau daca aveti fibrilatie ventriculara (o tulburare de inima ritm ventriculilor) sau camerele inferioare ale inimii care permit sângelui sa curga din inima.

Înainte de a utiliza digoxina, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti anumite conditii inima, mai ales AV bloc (daca nu aveti un stimulator cardiac) sau o istorie recenta de atac de cord. De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti boala de rinichi, o tiroidian tulburare, un dezechilibru electrolitic (cum ar fi nivelurile scazute de calciu, potasiu sau magneziu din sânge), sau daca sunt malnutriti sau recent am fost bolnav cu voma sau diaree.

Evita a deveni supraîncalzit sau deshidratat în timpul exercitiului, în vreme calda sau nu bea suficiente lichide. Digoxina supradozaj poate aparea mai usor daca sunteti deshidratat. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».