Alcaine


Alcon | Alcaine (Medication)


Desc:

ALCAINE/proparacaine este folosit în ochi ca un anestezic pentru a amorti durerea care pot aparea în timpul procedurilor de ochi, cum ar fi o interventie chirurgicala. ALCAINE oftalmica este un rapid-actioneaza anestezic, cu anestezie indus o durata de aproximativ 10-20 de minute.

ALCAINE oftalmica este indicat pentru proceduri în care un anestezic oftalmic este indicat:cornean anestezie de scurta durata, ex. tonometry, Gonioscopie, îndepartarea de corpuri straine corneene si pentru scurta corneene si conjunctivala proceduri.

...

Side Effect:

Cele mai comune sunt roseata, arsura, sau jignitor de la ochi(cu) pot sa apara. În cazul în care aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul dumneavoastra. Informati medicul dumneavoastra imediat, daca oricare dintre aceste efecte secundare grave apar:dureri oculare, umflarea ochilor, viziune modificari.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca uscaciune sau fisurare a pielii de pe degetele apare. Acest lucru poate fi un semn de o alergie de piele (de exemplu, dermatita alergica de contact). ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:alte probleme oculare, cum ar fi cataracta, infectii, alergii (în special droguri alergii). Utilizarea prelungita de ochi anesthetics nu este recomandata; face acest lucru ar putea provoca probleme oculare permanente (de exemplu, opacitati corneene) sau pierderea vederii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...