Digoxin Oral


GlaxoSmithKline | Digoxin Oral (Medication)


Desc:

Digoxina este utilizat pentru a trata insuficienta cardiaca si ritmuri anormale ale inimii (aritmii). Ajuta inima lucreaza mai bine si ajuta la controlul rata de inima ta.

Iau acest medicament de gura cu sau fara alimente, de obicei, o data pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Daca utilizati forma lichida de acest medicament, cu atentie masura doza utilizând pipeta furnizate de producatorul.

...

Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

Greata, varsaturi, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, diaree si poate sa apara. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca observati orice neobisnuit rapid/lent/neregulate emotie. ...

Precaution:

Digoxina trece în laptele matern. În timp ce nu au existat rapoarte de rau la sugari de îngrijire medicala, consultati-va medicul înainte de alaptarea.

Anumite medicamente, cum ar fi apa pastile (diuretice) pot afecta echilibrul normal aceste minerale. Înainte de a lua digoxina, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. ...