Dihydrotachysterol


Unknown / Multiple | Dihydrotachysterol (Medication)


Desc:

Dihydrotachysterol este o forma de vitamina D. Vitamina D este necesar de catre organismul pentru a mentine sanatosi oaselor si a dintilor. Aceasta ajuta, de asemenea, corpul dumneavoastra absorbi si de a folosi calciu mai eficient pentru a ajuta la protejarea oaselor si a dintilor.

Dihydrotachysterol este utilizat pentru a trata hipocalcemia (lipsa de calciu în sânge) si hipoparatiroidism (lipsa de hormon paratiroide în organism).

...

Side Effect:

Acest medicament este în general bine tolerat. Cu toate acestea, aceasta poate provoca greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare, constipatie, diaree, dureri de stomac, setea, slabiciune, dureri de cap, dureri osoase, gura uscata sau crescut urinare. Anunta medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste efecte în timp ce luati acest medicament. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:pre-existente de boli de inima, boli de rinichi, pietre la rinichi, boala coronariana (rigidizarea arterelor).

Acest medicament trebuie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament apare în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptare. ...