Dilacor


Watson Pharmaceuticals | Dilacor (Medication)


Desc:

Dilacor generic este cunoscut ca Diltiazem si este numit un blocant al canalelor de calciu. Diltiazem este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala), angina pectorala (durere toracica) si tulburari de ritm cardiac anormal.

Iau acest medicament de gura fara hrana, de obicei, o data pe zi înainte de micul dejun sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Dilacor poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; batai de inima rapid sau lent; senzatie zapacit, lesin; febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea, rapida crestere în greutate; sau greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin severe reactii adverse includ:nas înfundat; eruptii cutanate sau mâncarime; senzatie de ameteala, durere de cap, obosit; greata; sau caldura, mâncarime, roseata sau infiorat sentimentul sub piele. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat, boli de rinichi, insuficienta cardiaca, îngustarea de orice parte din stomac/intestine.

Deoarece Dilacor poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...